LessSizeByJ

Voeding en beweging

Voedings- en bewegingsadvies

 

Met het resultaat van deze behandelingen kan ik jou een enorme boost geven om met een gezond eet- en leefpatroon te beginnen en dit vervolgens ook vol te houden.  Afvallen is voor een groot gedeelte verandering van mindset. Door het snelle resultaat zul je je gedrevener voelen een gezonder levenspatroon vol te willen houden, zodat resultaten blijvend kunnen zijn. Indien wenselijk kan ik ook een persoonlijk beweegplan opstellen. Met deze combinatie breng ik jou uiteindelijk naar een gezonder leefpatroon met een beter figuur! Tevens bied ik jou de mogelijkheid de behandelingen te combineren met een programma van Straight away. Vraag in de salon naar de (combinatie) mogelijkheden.

De apparatuur van Less Size by J meet voorafgaand aan iedere behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het systeem voor iedere klant een uniek programma op, om zodoende de hoogst mogelijke doeltreffendheid te bieden aan de cliënt. Deze technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert in de meeste gevallen het gewenste succes.

Samen met de deze apparatuur pak ik jouw specifieke probleemzones doeltreffend aan. Ik adviseer je om gedurende minimaal 5 weken, 2 keer per week de Less Size behandeling te ondergaan. Op deze manier kunnen er mooie resultaten behaald worden. Binnen het afslankprogramma vinden regelmatig metingen plaats, zodat jouw vorderingen duidelijk zichtbaar worden gemaakt. Desgewenst kan er nadien, als steun in de rug voor een onderhoudskuur gekozen worden.

Wil je nog meer begeleiding en ben je gemotiveerd intensiever aan de slag te gaan dan kan ik jou een personal trainer toewijzen via sportclub You’re a Winner.
Op basis van zijn vakkennis en vaardigheden zal hij een deskundig en individueel trainingsplan op stellen en je daarin goed begeleiden, gebaseerd op jouw individuele mogelijkheden en wensen. Training kan op locatie gegeven worden. Zo behoud je de resultaten van de behandelingen nog beter en heb je houvast aan deze individuele beweegbegeleiding. Hierna is de stap naar de sportschool misschien ook makkelijker is te maken. Pakketprijs afhankelijk van kuur en aantal trainingen. Graag informeer ik je hier verder over in de salon.

Gaan we aan de slag?

Motivatie is wat je op gang brengt; gewenning is wat je op gang houdt.