Afslanksalon waddinxveen

Behandelingen

Daarom LessSize by J

Heb jij last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten toch maar niet weggaat? Last van een vetrandje over je broek? Last van putjes in je billen en benen? Verslapte huid aan de bovenarmen? Minder zelfvertrouwen in de outfits die je draagt? (Nog)Geen energie om min. 3x per week de sportschool in te duiken? Dan is LessSize by J de oplossing voor jou.

LessSize by J betekent afslanken met één van de meest effectieve apparaten. Ik beveel je graag een aantal behandelingen aan, die op korte termijn zeer doeltreffend zijn.

 

Gecertificeerde apparatuur

Bij LessSize by J wordt gebruik gemaakt van zeer geavanceerde apparatuur. De behandelingen hiervan zijn enorm effectief op oa. het gebied van afslanken. Het is een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw, waardoor het mogelijk is om binnen enkele weken beter in shape te komen. Naast het afslanken zijn deze behandelingen ook goed voor zuivering van het lichaam, in evenwicht brengen van de ledematen, verwarming en ontspanning van de spiermassa en opbouw van spiermassa.

Waar andere apparaten gebruik maken van monotone- en lichaamsvreemde impulsen, werkt deze apparatuur met lichaamseigen trillingen, waardoor het efficiënt en direct waarneembare en meetbare resultaten toont. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 8 en 28 centimeter.

 

Simpele voedings- en beweegadviezen

Met het resultaat van deze behandelingen kan ik jou een enorme boost geven om met een gezond eet- en leefpatroon te beginnen en dit vervolgens ook vol te houden. 

 

BIA-Test

Ben je benieuwd naar de effectiviteit van deze behandelingen? Plan dan een kennismakingsbehandeling in! Tijdens deze eerste kennismaking word je door mij opgemeten.

Gezamenlijk bepalen we jouw streefgewicht en het doel van de behandeling. Daarna voer ik in het systeem jouw gewicht en maten in. De apparatuur scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten en vocht. Dit is de BIA-Test. Het apparaat stelt naar aanleiding van deze gegevens een afslankprogramma op maat en advies over de regelmaat en het aantal behandelingen voor. Daarna onderga je je eerste afslankbehandeling en kun je ervoor kiezen of je voor de geadviseerde kuur wilt gaan.

 

Pakketten

10 daagse bodyshape 

Nu €399,-

  • BIA – Test
  • Ondersteuning
  • Advies
  • Easy Shape Trainer

Neem jij een nieuwe klant mee?

10% korting

Ben jij zo tevreden over de behandelingen en breng jij een nieuwe klant bij ons, dan ontvang je 10% korting op het door jouw gekozen pakket.

Gaan we aan de slag?

Motivatie is wat je op gang brengt; gewenning is wat je op gang houdt.