LessSizeByJ

Wie is J

Welkom bij LessSize By J

 

Heb je vetrandjes die je niet wegkrijgt ondanks je regelmatig in de sportschool te vinden bent? Wil je die leuke broek weer aan die je net niet meer past? Wil je graag snelle ondersteuning om beter in shape te komen? Wil je je fijn voelen in bikini wanneer je lekker op vakantie gaat? Heb jij een boost nodig om verder af te vallen en gezonder te gaan leven? Je wilt die vetrandjes weghebben en je vind het moeilijk om hiervoor de juiste weg te blijven volgen, doordat resultaat van jouw verbeterde leefpatroon niet direct zichtbaar is? Wil je een beter figuur zonder dieet en een blijvend resultaat? Merk je dat je huid slapper wordt en/ of heb je last van cellulitis? Wordt ook de huid aan de bovenarmen slapper? Heb je een boost nodig om echt lid te worden van de sportschool? Ben je geblesseerd en wil je niet dat je spieren verslappen?

Herken jij jezelf in één van bovenstaande vragen, dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking.

My Story

Zo’n 10 jaar geleden was ik een paar maatjes meer. Gezond leven, eten en bewegen behoorde niet tot mijn levenspatroon. Na regelmatig een chagerijnige blik in de spiegel en een lelijke waarschuwing op gezondheidsgebied heb ik dit zelf kunnen veranderen door meer te gaan bewegen en bewuster om te gaan met voeding. Ik merkte dat dit resultaat opleverde, al was dit maar in kleine stapjes, maar dat was voor mij de drive om door te gaan.    

Ik ging intensief sporten bij een personal trainer en met de inspiratie hieruit maakte ik thuis mijn eigen work-outs.  Nu is het zover dat ik lessen mag overnemen op de sportschool voor MX4 voor sportclub Zenna en You’re a Winner.  Ontzettend leuk om te doen.

Wat mij opvalt is dat veel vrouwen (en mannen) het moeilijk vinden om consequent te sporten en bewegen. Ze worstelen vaak met hun gewicht. Excuses om een les over te slaan of na een poosje stoppen is helaas vaak het geval ondanks de goede voedingsadviezen en begeleiding die gegeven wordt. Dat is jammer, erg jammer!

Het is namelijk zo dat het verliezen van kilo’s of omvang een langdurig proces is, tenminste wil je niet in het Jojo-effect vervallen, veelal een gevolg van het volgen van diëten! Met andere woorden, doordat men niet snel resultaat ziet men moedeloos wordt en men vaak opgeeft!

Wat zou ik de mensen die hiermee worstelen of net iets beter in shape willen komen, graag willen helpen. Het lijkt me fijn hen te motiveren, waarbij de Easy Shape Trainer een prachtige ondersteuning kan zijn om zich beter te gaan voelen en blijer te zijn met hun lijf. Misschien zal men het zelfs leuk gaan vinden om te gaan sporten of om dit weer op te pakken. Immers het resultaat van de behandelingen met de Easy Shape Trainer wil je toch graag behouden.

Kortom heel graag wil ik jou een boost geven met de behandelingen van de Easy Shape Trainer, naar een maatje minder in combinatie met meer beweging en een gezond voedingspatroon.

Desgewenst kan ik na de behandelingskuur een beweegplan opstellen!

Gaan we aan de slag?

Motivatie is wat je op gang brengt; gewenning is wat je op gang houdt.